Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Aubergine gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 Cherry of snoeptomaatjes in blokjes gesneden
- Min. 1 Groen pepertje in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max, 100 g Paneer (Indiase weikaas) in blokjes gesneden
- Een snufje Chilipoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Wrijf de auberginehelften in met de helft vd olie en rooster deze zo’n 20-25 minuten in de voor verwarmde oven.
- Haal de geroosterde auberginehelften uit de oven, hol ze uit met een lepeltje, doe het vruchtvlees in een kom en meng dit met de overige ingrediënten.
- Schep dit mengsel in de holtes van de uitgeholde auberginehelften en plaats de gevulde helften nog zo’n 15-20 minuten in de oven, zodat ook de vulling goed gaar kan worden.
- Haal de gevulde aubergine helften uit de oven, verdeel ze over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment