
Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's kapje en zaadlijsten verwijderd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Broccoli kort gekookt (geblancheerd)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Kipfilet gaar gekookt
- Min. 1 handje Basilicum
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Snijd het kapje van de paprika's en ontdoe ze van hun zaadlijsten.
- Wrijf de paprika's in met de helft vd olie, bestrooi ze met peper en zout en snijd de gekookte kip in kleine stukjes.
- Doe de basilicum samen met het citroensap in een keukenmachine en pureer dit.
- Meng de kipstukjes met de gekookte broccoliroosjes, de knoflook en de basilicumpuree, vul de uitgeholde paprika's met dit mengsel en plaats ze zo'n 15 minuten op de (afgesloten) BBQ.
Deel dit Recept
Add comment