Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in de lengte gehalveerd en uitgehold
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Kip gekookt en vervolgens aan flarden gescheurd
- Max. 1 Groen pepertje fijn gehakt
- Maxx 100 g Champignons fijn gehakt
- Max. 2 Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Oragano fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de courgette-helften in zo'n 5 minuten wat zachter.
- Haal ze uit het water en laat ze afkoelen.
- Verhit de olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze bruin.
- Voeg het fijn gesneden pepertje, de uisnippers en de knoflook toe en bak dit 5 minuten mee.
- Voeg de gesneden tomaten, de tomatensaus en de kruiden toe en bak ook dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de aan flarden gescheurde kip toe en roer dit goed door.
- Verdeel dit mengsel over je courgette-helften en plaats deze zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept
Add comment