Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette gehalveerd en uitgehold
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Kipfilet gekookt en aan flarden gescheurd
- Max. 1 Pepertje fijn gehakt
- Max. 100 g Champignons fijn gehakt
- Max. 200 g Tomaten fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden oregano en peterselie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de courgette-helften in zo'n 5 minuten wat zachter.
- Haal ze uit het water en laat ze afkoelen.
- Verhit de olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze bruin.
- Voeg het fijn gesneden pepertje, de uisnippers en de knoflook toe en bak dit 5 minuten mee. V
- oeg de gesneden tomaten, de tomatensaus en de kruiden toe en bak ook dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de aan flarden gescheurde kip toe en roer dit goed door.
- Verdeel dit mengsel over je courgette-helften en plaats deze zo'n 15 minuten op de (afgesloten) BBQ.
Deel dit Recept
Add comment