Met kip gevulde aubergine van de BBQ
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Kipfilet
in stukjes gesneden
Max. 200
g
Tomaten
in blokjes gesneden
Max. 1
Aubergine
gehalveerd en uitgehold
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 100
g
Pure tomatensaus (Passata)
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de BBQ.
Bestrooi de uitgeholde aubergine-helften met zout en laat dit intrekken.
Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
Voeg de kipstukjes toe en bak deze gaar.
Voeg de tomaatstukjes en de tomatensaus toe en roerbak dit kortstondig mee.
Voeg de kruiden toe en roer door.
Verdeel de inhoud vd pan over de uitgeholde aubergine-helften.
Plaats de gevulde aubergine-helften zo’n 15 minuten op de (afgesloten) BBQ.
Gerelateerd