Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 2 Paprika's kapjes en zaadlijsten verwijderd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Kalkoengehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Griekse kruiden Roosmarijn, tijm, dille, marjoraan, oregano, nootmuskaat, basilicum, kaneel, peterselie en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de kool samen met de kruiden en een scheutje water toe en stoof dit zo'n 10 minuten.
- Voeg het kalkoengehakt en de citroensap toe en bak dit rul.
- Vul de holtes van de paprika's met het spitskool-gehakt mengsel uit de pan, plaats de gevulde paprika's in een ovenschaal en bedek deze met bakpapier.
- Zet de schaal een uur in de oven, verwijder na een uur het bakpapier en bak zonder het papier nog zo'n 10 minuten.
- Plaats de gevulde paprika's op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment