Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden anijszaad, venkelzaad, korianderzaad, peper en paprikapoeder
- Max. 120 g Kalkoenfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 Courgette gehalveerd en vruchtvlees verwijderd
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additiven)
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de uisnippers, de knoflook, de kruiden, het vruchtvlees vd uitgeholde courgette, de kokosmelk en de olie in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
- Meng de paprikablokjes door de puree en vul de holtes van de courgette met dit mengsel.
- Plaats de gevulde courgette helften in een ovenschaal en zet de schaal min. 20 minuten in de oven (tot de kalkoen gaar is).
- Schep de gevulde courgette helften op je bord, garneer met de lente ui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment