Recept Afdrukken
Met gehakt, spinazie en shiitakes gevulde pompoen
Met gehakt, spinazie en shiitakes gevulde pompoen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met gehakt, spinazie en shiitakes gevulde pompoen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  3. Voeg de shiitakes toe en bak deze zo'n 2 minuten mee.
  4. Voeg het gehakt, de roosmarijn, peper en het (fijn gesneden) vruchtvlees uit de uitgeholde pompoen toe en bak dit tot het gehakt rul is geworden.
  5. Haal de pan van het vuur en schep de spinazie handje voor handje door het gehaktmengsel tot het is geslonken.
  6. Laat de inhoud van de pan iets afkoelen, schep het ei door het gehaktmengsel en vul de holtes van de pompoenhelften vervolgens met dit mengsel.
  7. Verdeel de gevulde pompoenhelften over de bakplaat en plaats deze minimaal 30 minuten in de oven (tot het vruchtvlees van de pompoen gaar is).
  8. Haal de gare pompoenhelften uit de oven, leg ze op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!