Recept Afdrukken
Met gehakt en spinazie gevulde tomaten
Met gehakt en spinazie gevulde tomaten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Met gehakt en spinazie gevulde tomaten
Instructies
  1. Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit met een klein lepeltje.
  2. Bestrooi de binnenkant met peper en zout.
  3. Zet ze met de open kant op een rooster en laat ze uitlekken.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Breng een laagje water aan de kook en kook de spinazie tot deze is geslonken.
  6. Giet de spinazie af en knijp deze uit.
  7. Meng het gehakt met het ei, de uisnippers, de spinazie, de nootmuskaat, de helft vd olie, peper en zout.
  8. Dep de binnenkant van de tomaten droog.
  9. Vul de tomaten met het kruidige gehakt-spinazie mengsel en dek ze af met de hoedjes.
  10. Prik de hoedjes vast met een prikker.
  11. Zet de gevulde tomaten naast elkaar in een ovenschaaltje en besprenkel ze met de rest vd olie.
  12. Plaats de ovenschaal zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!