
Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 Ei
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden nootmuskaat en peper
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Bladspinazie
- Max. 2 grote Vleestomaten
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit met een klein lepeltje en laat ze uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de spinazie toe en kook dit tot het is geslonken.
- Giet de spinazie af en knijp het uit.
- Meng het gehakt met het ei, de uisnippers, de spinazie, de helft vd olie en de kruiden.
- Vul de tomaten met het kruidige gehakt-spinazie mengsel en dek ze af met de hoedjes.
- Zet de gevulde tomaten naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel ze met de resterende olie.
- Plaats de ovenschaal zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven, schep de tomaten op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment