Recept Afdrukken
Met gehakt en olijven gevulde tomaten
Met gehakt en olijven gevulde tomaten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Met gehakt en olijven gevulde tomaten
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en bak het gehakt samen met de uisnippers, de knoflook, de taco-kruiden, de tomatensaus, de inhoud van de uitgeholde tomaten en de fijn gehakte olijven.
  2. Zodra het vocht verdampt is en het gehakt gaar is, vul je de tomaten hiermee.
  3. Laat de gevulde tomaten afkoelen, garneer ze met basilicum en bewaar ze in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!