Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Taco-kruiden chilipoeder, rode pepervlokken, oregano, paprikapoeder, komijn, ongeraffineerd mineraalzout, peper
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Max. 2 (Roma)tomaten kapje verwijderd en uitgehold
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak het gehakt samen met de uisnippers, de knoflook, de taco-kruiden, de tomatensaus, de inhoud van de uitgeholde tomaten en de fijn gehakte olijven.
- Zodra het vocht verdampt is en het gehakt gaar is, vul je de tomaten hiermee.
- Laat de gevulde tomaten afkoelen, garneer ze met basilicum en bewaar ze in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment