Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Champignons steeltjes verwijderd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ, smeer de champignonhoedjes in met de olie en hak de steeltjes fijn.
- Meng de fijn gehakte champignonsteeltjes met de fijn gehakte peterselie, de fijn gehakte tijm, de fijn gehakte roosmarijn, het gehakt en het ei en verdeel dit mengsel over de champignonhoedjes.
- Verpak de gevulde champignons in bakpapier en plaats dit pakketje zo'n 20 minuten op de BBQ (tot de gehaktvulling gaar is).
Deel dit Recept
Add comment