Recept Afdrukken
Met gehakt en champignons gevulde tomaten
Met gehakt en champignons gevulde tomaten
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met gehakt en champignons gevulde tomaten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de champignons en het gehakt toe en bak dit gaar en bruin.
  4. Snijd in de tussentijd de kapjes van je tomaten en lepel de inhoud uit de tomaten.
  5. Voeg deze inhoud toe aan de pan en bak dit mee met de champignons en het gehakt.
  6. Verdeel de inhoud vd pan over de uitgeholde tomaten.
  7. Zet deze vervolgens zo'n 10-15 minuten in de voor verwarmde oven en garneer met basilicum.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!