Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Portobello's
- Max 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfol koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verwijder de steeltjes van de portobello's en leg ze vervolgens met de open kant omhoog in een ovenschaal.
- Plaats de schaal zo'n 5 minuten in de voor verwarmde oven.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de peperstukjes samen met de paprikastukjes en de knoflook.
- Voeg de garnalen toe en bak deze kort mee.
- Voeg de kokosmelk toe, roer dit door en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Vul de portobello's met het mengsel uit de pan, bestrooi ze met peterselie en besprenkel citroensap.
Deel dit Recept
Add comment