Recept Afdrukken
Met garnalen gevulde portobello
Met garnalen gevulde portobello
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met garnalen gevulde portobello
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verwijder de steeltjes van de portobello's en leg ze vervolgens met de open kant omhoog in een ovenschaal.
  3. Plaats de schaal zo'n 5 minuten in de voor verwarmde oven.
  4. Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de peperstukjes samen met de paprikastukjes en de knoflook.
  5. Voeg de garnalen toe en bak deze kort mee.
  6. Voeg de kokosmelk toe, roer dit door en breng het geheel op smaak met zout en peper.
  7. Vul de portobello's met het mengsel uit de pan, bestrooi ze met peterselie en besprenkel citroensap.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!