Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Komkommer gehalveerd en uitgehold
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Een snufje Peper
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, komijnzaad en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen en een snuf peper toe en roerbak deze zo'n 2-3 minuten (tot ze roze kleuren).
- Schep de gebakken garnalen in een kom en meng ze met de paprikablokjes en de helft vd dressing.
- Wrijf de komkommers in met de rest vd dressing.
- Vul de komkommer-helften met het garnalen-paprika mengsel en bewaar dit in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment