Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Flespompoen gehalveerd en uitgehold
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Min. 200 g Prei fijn gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Rauwe walnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, leg bakpapier op de bakplaat, leg de uitgeholde pompoen helften op de bakplaat, schuif ze in de oven en rooster ze in 0.5-1 uur gaar.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de prei toe samen met peper en roer door.
- Pureer het vruchtvlees uit de pompoen, voeg de puree toe aan de pompen en roer ook dit door.
- Schep de feta blokjes door het prei-pompoen mengsel en schep dit mengsel in de holtes van de geroosterde pompoen helften.
- Plaats deze vervolgens nog zo'n 20 minuten in de oven tot de feta is gesmolten.
- Leg de geroosterde, gevulde pompoenhelften op je bord, garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment