Recept Afdrukken
Met feta en pompoen gevulde aubergine
Met feta en pompoen gevulde aubergine
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met feta en pompoen gevulde aubergine
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak het vruchtvlees vd aubergine fijn en meng dit met de pompoenblokjes, de uisnippers, een snuf komijnzaad, de helft vd kruiden, knoflook, de helft vd olie en een snuf zout en peper.
  3. Leg bakpapier op een bakplaat en verspreid het zojuist gevormde mengsel hierover.
  4. Smeer de aubergine helften in met de resterende helft vd olie en bestrooi ze met de resterende kruiden.
  5. Plaats de aubergine helften met de gesneden kant naar beneden op een andere met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Plaats beide bakplaten zo'n 15-20 minuten in de oven.
  7. Meng de geroosterde pompoenblokjes met de feta, draai de geroosterde auberginehelften om en vul deze met het pompoen-feta mengsel.
  8. Rooster de gevulde aubergine helften nog zo'n 20 minuten in de oven, garneer met de walnootstukjes en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!