Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine gehalveerd en uitgehold
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Kruiden tijm, oregano, salie, roosmarijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Hak het vruchtvlees vd aubergine fijn en meng dit met de pompoenblokjes, de uisnippers, een snuf komijnzaad, de helft vd kruiden, knoflook, de helft vd olie en een snuf zout en peper.
- Leg bakpapier op een bakplaat en verspreid het zojuist gevormde mengsel hierover.
- Smeer de aubergine helften in met de resterende helft vd olie en bestrooi ze met de resterende kruiden.
- Plaats de aubergine helften met de gesneden kant naar beneden op een andere met bakpapier beklede bakplaat.
- Plaats beide bakplaten zo'n 15-20 minuten in de oven.
- Meng de geroosterde pompoenblokjes met de feta, draai de geroosterde auberginehelften om en vul deze met het pompoen-feta mengsel.
- Rooster de gevulde aubergine helften nog zo'n 20 minuten in de oven, garneer met de walnootstukjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment