Recept Afdrukken
Met feta en kappertjes gevulde champignons van de BBQ
Met feta en kappertjes gevulde champignons van de BBQ
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met feta en kappertjes gevulde champignons van de BBQ
Instructies
  1. Verhit de BBQ, smeer de champignonhoedjes in met de olie en hak de steeltjes fijn.
  2. Meng de fijn gehakte champignonsteeltjes met de kappertjes, de fijn gehakte lente-uitjes, de fijn gehakte oregano en de verkruimelde feta en verdeel dit mengsel over de champignonhoedjes.
  3. Verpak de gevulde champignons in bakpapier en plaats dit pakketje zo'n 10-15 minuten op de BBQ (tot de champignons gaar zijn).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!