Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Flespompoen gehalveerd en draden en pitten verwijderd
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Vulling-ingrediënten max. 1 courgette (in blokjes gesneden), max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst) max. 120 g mager rundergehakt, paprikapoeder, kaneel en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en wrijf de pompoen-helften in met de olie.
- Leg de pompoen-helften met de gesneden kant naar boven op de BBQ, sluit de deksel vd BBQ en rooster de pompoen-helften zo'n 30 minuten (tot het vruchtvlees zacht is geworden).
- Meng de vulling-ingrediënten, vul de holtes van de pompoen-helften (zodra de roostertijd verstreken is) met dit mengsel, plaats de gevulde pompoen-helften nog minimaal 20 minuten op de (afgesloten) BBQ (tot de vulling gaar is) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment