Recept Afdrukken
Met courgette en aubergine gevulde rosbief rolletjes
Met courgette en aubergine gevulde rosbief rolletjes
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Met courgette en aubergine gevulde rosbief rolletjes
Instructies
  1. Meng de tomatenpuree met de kruiden, een snuf peper, de knoflook en het citroensap en marineer de rosbief plakjes en de groenten reepjes in dit mengsel.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de groenten reepjes toe en bak dit een minuutje.
  3. Schep de groenten uit de pan en laat ze afkoelen.
  4. Verdeel de gebakken groenten reepjes over de gemarineerde plakjes rosbief, rol de plakjes op omheen de vulling en bindt de rolletjes vast met kookdraad.
  5. Verhit de achtergebleven olie in de pan opnieuw, voeg de rosbief rolletjes toe en bak ze al draaiend in zo'n 5 minuten bruin en gaar.
  6. Bewaar de rolletjes na afkoeling in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!