Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rosbief in dunne plakjes gesneden
- Max. 150 g Courgette in dunne reepjes gesneden
- Max. 150 g Aubergine in dunne reepjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Min. 1 handje Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 1 el Tomatenpuree (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de tomatenpuree met de kruiden, een snuf peper, de knoflook en het citroensap en marineer de rosbief plakjes en de groenten reepjes in dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan, voeg de groenten reepjes toe en bak dit een minuutje.
- Schep de groenten uit de pan en laat ze afkoelen.
- Verdeel de gebakken groenten reepjes over de gemarineerde plakjes rosbief, rol de plakjes op omheen de vulling en bindt de rolletjes vast met kookdraad.
- Verhit de achtergebleven olie in de pan opnieuw, voeg de rosbief rolletjes toe en bak ze al draaiend in zo'n 5 minuten bruin en gaar.
- Bewaar de rolletjes na afkoeling in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment