Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rosbieflapjes
- Min. 100 g Courgette in dunne reepjes gesneden of geraspt
- Min. 100 g Aubergine in dunne reepjes gesneden of geraspt
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), tijm (fijn gehakt), roosmarijn (fijn gehakt) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ.
- Meng de marinade-ingrediënten en marineer de rosbieflapjes minimaal een half uur in dit mengsel.
- Leg een aantal courgette- en aubergine reepjes op elk gemarineerde rosbiefplakje, rol de plakjes vervolgens op omheen de groentereepjes en omwikkel ze met kookdraad of zet ze vast met een prikker.
- Rooster de rolletjes zo'n 3-5 minuten op de BBQ (medium rare).
Deel dit Recept
Add comment