Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Puntpaprika's gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 250 g Champignons in kleine blokjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de champignonblokjes toe en bak deze zo'n 4 minuten mee.
- Voeg de spinazie en een snuf peper toe en roerbak dit tot het is geslonken en vocht verdampt is.
- Schep de inhoud van de pan over de holtes van de paprika's en bestrooi de gevulde paprika's met de kaas.
- Rooster de gevulde paprika's in zo'n 20 minuten gaar, haal ze uit de oven en serveer!
Deel dit Recept
Add comment