Recept Afdrukken
Met champignons gevulde koolrabi
Met champignons gevulde koolrabi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met champignons gevulde koolrabi
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook en stoom de geschilde koolrabi boven het kokende water in 30-40 minuten gaar.
  3. Verhit de olie in de tussentijd in een pan, voeg de uisnippers, de champignonplakjes en een snuf peper toe en bak tot de champigons gaar zijn.
  4. Voeg de room en de kervel toe en roer door.
  5. Hol de gare koolrabi's uit met een lepeltje, roer het vruchtvlees door het romige champignonmengsel in de pan en vul de uitgeholde koolrabi vervolgens met dit mengsel.
  6. Zet de gevulde koolrabi in een ovenschaap, bestrooi hem met de kaasrasp en rooster hem zo'n 10 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is en nog niet te bruin is geworden).
  7. Schep de gevulde koolrabi op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!