Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi geschild
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Min. 1 handje Kervel fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de geschilde koolrabi boven het kokende water in 30-40 minuten gaar.
- Verhit de olie in de tussentijd in een pan, voeg de uisnippers, de champignonplakjes en een snuf peper toe en bak tot de champigons gaar zijn.
- Voeg de room en de kervel toe en roer door.
- Hol de gare koolrabi's uit met een lepeltje, roer het vruchtvlees door het romige champignonmengsel in de pan en vul de uitgeholde koolrabi vervolgens met dit mengsel.
- Zet de gevulde koolrabi in een ovenschaap, bestrooi hem met de kaasrasp en rooster hem zo'n 10 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is en nog niet te bruin is geworden).
- Schep de gevulde koolrabi op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment