Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Witvis filet in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden kerriepoeder, peterselie (fijn gehakt), oregano (fijn gehakt) en peper
- Max. 2 Puntpaprika's gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Min. 200 g Broccolirijst
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie met de kruiden en verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de visfilet blokjes met de kruidige olie en laat dit minimaal 30 minuten marineren.
- Leg de gehalveerde puntpaprika's in een ovenschaal en vul ze met de broccolirijst.
- Verdeel de gemarineerde vis over de rijst en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 20 minuten in de oven (tot de vis gaar is).
- Schep de gevulde paprika's op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment