Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Kruiden komijnzaad, paprikapoeder en peper
- Min. 2 Portobello's steeltjes verwijderd
- Min. 50 g Bladspinazie fijn gehakt
- Min. 10 Cherrytomaatjes fijn gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Vul het kapje van elke portobello met de helft vd spinazie en verdeel daar de helft vd fijn gesneden tomaatjes over.
- Meng de olie met de kruiden en de bloemkoolrijst en verdeel ook dit mengsel over de portobellokapjes.
- Bestrooi de gevulde portobello's met de kaasrasp, leg ze op de bakplaat en rooster ze zo'n 15 minuten (tot de portobello's zacht worden en kaas gesmolten is).
- Schep de portobello's op je bord, garneer met de bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment