Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's kapjes en zaadlijsten verwijderd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 100 g Bloemkoolrijst
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Kruiden ras el Hanout, max. 1 handje peterselie (fijn gehakt), max. 2 chilipepertjes (fijn gehakt) en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 graden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook of stoom de bloemkoolrijst in een aantal minuten beetgaar in of boven het kokende water en zet de rijst opzij.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de kipblokjes en de spitskoolreepjes samen met de kruiden toe en bak dit tot de kipblokjes gaar zijn.
- Schep de gare bloemkoolrijst door het mengsel in de pan en verdeel dit mengsel vervolgens over de 2 uitgeholde paprika's.
- Zet de gevulde paprika's in een ovenschaal dek ze af met de kapjes van de paprika's en zet de schaal zo'n 30 minuten in de oven.
- Haal de geroosterde, gevulde paprika's uit de oven, schep ze op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment