Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Flespompoen gehalveerd en draden en zaden verwijderd
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Vulling-ingrediënten min. 200 g bloemkool (tot korrels geraspt), min. 2 handjes andijvie (in reepjes gesneden), max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst) max. 55 g mozzarella (fijn gesneden), komijnzaad en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de BBQ en wrijf de pompoen-helften in met de olie.
- Leg de pompoen-helften met de gesneden kant naar boven op de BBQ, sluit de deksel vd BBQ en rooster de pompoen-helften zo'n 30 minuten (tot het vruchtvlees zacht is geworden).
- Meng de vulling-ingrediënten, vul de holtes van de pompoen-helften (zodra de roostertijd verstreken is) met dit mengsel, plaats de gevulde pompoen-helften nog zo'n 15 minuten op de (afgesloten) BBQ (tot de vulling gaar is) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment