Recept Afdrukken
Met bloemkool couscous en gedroogde abrikozen gevulde paprika
Met bloemkool couscous en gedroogde abrikozen gevulde paprika
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met bloemkool couscous en gedroogde abrikozen gevulde paprika
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, leg de paprika-helften met de open kant naar boven in een ovenschaal en rooster deze zo'n 10 minuten in de oven.
  2. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolkorrels al roerend in zo'n 5 minuten gaar.
  3. Verhit een koekenpan en bak het gehakt (samen met de knoflook, de lente-ui ringetjes, het komijnzaad, de kaneel, de munt en een snuf zout) rul.
  4. Haal de pan van het vuur, meng de inhoud van de pan met de gare bloemkoolkorrels (couscous) en de abrikoosstukjes, schep dit in de holtes van de geroosterde paprika-helften en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!