Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Rode paprika gehalveerd en zaadlijsten verwijderd
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Min. 50 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 50 g Gedroogde abrikozen (zonder additieven) fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 1 el Munt grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, leg de paprika-helften met de open kant naar boven in een ovenschaal en rooster deze zo'n 10 minuten in de oven.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolkorrels al roerend in zo'n 5 minuten gaar.
- Verhit een koekenpan en bak het gehakt (samen met de knoflook, de lente-ui ringetjes, het komijnzaad, de kaneel, de munt en een snuf zout) rul.
- Haal de pan van het vuur, meng de inhoud van de pan met de gare bloemkoolkorrels (couscous) en de abrikoosstukjes, schep dit in de holtes van de geroosterde paprika-helften en serveer!
Deel dit Recept
Add comment