Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Portobello's
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 50 g Lente-ui fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 handjes Bladspinazie
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Plaats de portobello's op de bakplaat en rooster deze zo'n 15 minuten in de oven.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de biefstuk-stukjes.
- Voeg gemberpoeder en knoflook toe en roer door.
- Voeg de spinazie en lente-ui toe en roerbak dit mee tot de spinazie is geslonken.
- Voeg de sojasaus toe en roerbak dit mee tot het vocht verdampt is.
- Vul de gegrilde portobello's met het mengsel uit de pan.
Deel dit Recept
Add comment