Recept Afdrukken
Met biefstuk gevulde portobello's
Met biefstuk gevulde portobello's
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Met biefstuk gevulde portobello's
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Plaats de portobello's op de bakplaat en rooster deze zo'n 15 minuten in de oven.
  3. Verhit de olie in een pan en roerbak de biefstuk-stukjes.
  4. Voeg gemberpoeder en knoflook toe en roer door.
  5. Voeg de spinazie en lente-ui toe en roerbak dit mee tot de spinazie is geslonken.
  6. Voeg de sojasaus toe en roerbak dit mee tot het vocht verdampt is.
  7. Vul de gegrilde portobello's met het mengsel uit de pan.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!