Recept Afdrukken
Met biefstuk gevulde komkommer
Met biefstuk gevulde komkommer
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Met biefstuk gevulde komkommer
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een pan.
  2. Besprenkel de biefstuk met de andere helft vd olie en bestrooi met zout en peper.
  3. Doe de biefstuk in de pan en bak hem medium rare (zo'n 2 minuten aan elke kant).
  4. Haal de biefstuk uit de pan en laat hem zo'n 10 minuten rusten.
  5. Schep met een klein lepeltje het vruchtvlees uit de komkommer-helften tot een geultje ontstaat.
  6. Meng de uisnippers met de munt, de koriander, de sojasaus, het fijn gehakte pepertje en het citroensap.
  7. Snijd de biefstuk zeer fijn en meng dit door de saus.
  8. Vul de uitgeholde komkommer-helften met dit mengsel en garneer met koriander.
  9. Bewaar de gevulde komkommer-helften in de koeling.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!