Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Komkommer in de lengte gehalveerd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 1 el Munt fijn gehakt
- Max. 1 el Koriander fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 Rood chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan.
- Besprenkel de biefstuk met de andere helft vd olie en bestrooi met zout en peper.
- Doe de biefstuk in de pan en bak hem medium rare (zo'n 2 minuten aan elke kant).
- Haal de biefstuk uit de pan en laat hem zo'n 10 minuten rusten.
- Schep met een klein lepeltje het vruchtvlees uit de komkommer-helften tot een geultje ontstaat.
- Meng de uisnippers met de munt, de koriander, de sojasaus, het fijn gehakte pepertje en het citroensap.
- Snijd de biefstuk zeer fijn en meng dit door de saus.
- Vul de uitgeholde komkommer-helften met dit mengsel en garneer met koriander.
- Bewaar de gevulde komkommer-helften in de koeling.
Deel dit Recept
Add comment