Recept Afdrukken
Meatza met champignons
Meatza met champignons
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Meatza met champignons
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng het gehakt met Italiaanse kruiden, mosterd, knoflook en zout en kneed dit (met koele, vochtige handen) tot een bal.
  3. Leg de bal op de bakplaat en druk of rol hem plat tot een platte, ronde gehaktplak.
  4. Bak deze gehaktbodem zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven en laat hem vervolgens afkoelen.
  5. Verhit in de tussentijd de helft vd olie in een pannetje en voeg de tomatenstukjes samen met de tomatensaus en nog wat Italiaanse kruiden toe en laat dit indikken tot een dikke saus.
  6. Verhit de resterende olie in een andere pan, voeg de uisnippers, de spinazie en de champignonplakjes toe en bak deze tot ze zijn geslonken.
  7. Besmeer de gehaktbodem met de tomatensaus, verdeel de gebakken groenten over de saus, bestrooi de pizza met nog wat Italiaanse kruiden, bak hem in 10-15 minuten af en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!