Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 200 g Lychees
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 1 Bosuitje in dunne reepjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
- Max. 1 el Munt grof gehakt
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 2 Chilipepertjes fijn gemalen
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de kipfilet gaar.
- Haal de kipfilet uit de pan, laat hem afkoelen en scheur hem vervolgens (mbv een vork) aan flarden.
- Vorm een dressing door de olie te mengen met het citroensap, de citroenrasp, de sojasaus en de fijn gemalen pepertjes.
- Meng de flarden kip met de uisnippers, de taugé, de lychees, de koriander en de munt, besprenkel dit met de dressing, meng dit goed en serveer!
Deel dit Recept
Add comment