Recept Afdrukken
Koolvis met snijbiet en olijven
Koolvis met snijbiet en olijven
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolvis met snijbiet en olijven
Instructies
  1. Meng het citroensap met de rasp en de olijven.
  2. Wrijf de snijbiet in met komijnzaad, korianderzaad, zout en peper.
  3. Verhit de olie in een andere pan en bak de koolvis gaar.
  4. Voeg de rode pepervlokjes, de uisnippers en de snijbiet toe en laat dit slinken.
  5. Voeg het citroen-olijvenmengsel toe en schep dit door de snijbiet.
  6. Schep de snijbiet op je bord en leg de koolvis hier bovenop.
Notities

Extra bloemkoolpuree of bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!