Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Een snufje Korianderzaad
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Min. 300 g Snijbiet gescheurd en stevige nerven verwijderd
- Max 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Koolvisfilet
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het citroensap met de rasp en de olijven.
- Wrijf de snijbiet in met komijnzaad, korianderzaad, zout en peper.
- Verhit de olie in een andere pan en bak de koolvis gaar.
- Voeg de rode pepervlokjes, de uisnippers en de snijbiet toe en laat dit slinken.
- Voeg het citroen-olijvenmengsel toe en schep dit door de snijbiet.
- Schep de snijbiet op je bord en leg de koolvis hier bovenop.
Notities
Extra bloemkoolpuree of bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment