Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Koolrabi knol in stukken gesneden
- Min. 50 g Veldsla
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 120 g Schelvis filet
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de koolrabi stukjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Giet de koolrabi af, voeg de kokosmelk en de mosterd toe en stamp dit tot een grove puree.
- Roer de veldsla en een snuf peper door de puree en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg de schelvis toe, bestrooi hem met een snuf peper en bak hem in 2-3 minuten per kant gaar.
- Schep de stamppot op je bord, schep de schelvis op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment