Recept Afdrukken
Koolrabi-veldsla stamppot met schelvis
Koolrabi-veldsla stamppot met schelvis
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolrabi-veldsla stamppot met schelvis
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de koolrabi stukjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de koolrabi af, voeg de kokosmelk en de mosterd toe en stamp dit tot een grove puree.
  3. Roer de veldsla en een snuf peper door de puree en zet dit apart.
  4. Verhit de olie in een pan, voeg de schelvis toe, bestrooi hem met een snuf peper en bak hem in 2-3 minuten per kant gaar.
  5. Schep de stamppot op je bord, schep de schelvis op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!