Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi in blokjes gesneden
- Max. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Koksmelk (zonder additieven)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenschaal of springvorm met bakpapier.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de koolrabiblokjes in zo'n 15 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en champignonplakjes toe en roerbak dit tot de champignons geslonken zijn.
- Meng de inhoud van de pan met de gare (uitgelekte) koolrabiblokjes en verdeel dit mengsel over de bodem van de ovenschaal.
- Meng de eieren met de kokosmelk, de kaas en de peterselie en verdeel dit ei-mengsel over de groentenlaag.
- Bak de taart in zo'n 20 minuten gaar (controleer of het ei ook binnen in de taart gestold is door er met een prikker in te prikken (welke er schoon uit zou moeten komen), haal de taart uit diens vorm, schep hem op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment