Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi knol in stukjes gesneden
- Min. 100 g Snijbiet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Mi. 50 g Rucola
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 2 Zon gedroogde tomaaten (zonder additieven) in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar.
- Giet de koolrabi af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp de koolrabi tot puree.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Meng de gebakken ui en knoflook, samen met de olie uit de pan, de snijbiet, de rucola, de reepjes zon gedroogde tomaat en de mozzarella stukjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment