Recept Afdrukken
Koolrabi stamppot met snijbiet en mozzarella
Koolrabi stamppot met snijbiet en mozzarella
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolrabi stamppot met snijbiet en mozzarella
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de koolrabi af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp de koolrabi tot puree.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  4. Meng de gebakken ui en knoflook, samen met de olie uit de pan, de snijbiet, de rucola, de reepjes zon gedroogde tomaat en de mozzarella stukjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!