
Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Koolrabi knol in stukken gesneden
- Min. 50 g Raapsteeltjes grof gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Magere ham gekookt en in blokjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de koolrabi stukjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Giet de koolrabi af, voeg de kokosmelk, de kerriepoeder en de mosterd toe en stamp dit tot een grove puree.
- Roer de raapsteeltjes, de gekookte ham blokjes, de uisnippers en een snuf peper door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment