Recept Afdrukken
Koolrabi-pompoen gebakje
Koolrabi-pompoen gebakje
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Koolrabi-pompoen gebakje
Instructies
  1. Verhit de olie, voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en fruit dit mengsel een aantal minuten.
  2. Voeg de pompoen stukjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
  3. Voeg water, citroensap en Italiaanse tuinkruiden toe en stoof de pompoen gaar.
  4. Breng in de tussentijd een laagje water met Italiaanse tuinkruiden aan de kook en kook de koolrabi plakken in zo'n 40 minuten gaar.
  5. Leg de beetgare koolrabi plakken op je bord.
  6. Stamp de gare pompoen in het kruidige vocht tot een puree en bestrijk de koolrabi plakken met een dikke laag kruidige pompoenpuree.
  7. Garneer de koolrabi-pompoen gebakjes met de amandelen, de kaas schilfers en de peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!