Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden gemberpoeder, kerriepoeder, kaneel en kurkuma
- Max. 200 g Pompoen in stukken gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 Koolrabi knol in dikke plakken gesneden
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie, voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en fruit dit mengsel een aantal minuten.
- Voeg de pompoen stukjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Voeg water, citroensap en Italiaanse tuinkruiden toe en stoof de pompoen gaar.
- Breng in de tussentijd een laagje water met Italiaanse tuinkruiden aan de kook en kook de koolrabi plakken in zo'n 40 minuten gaar.
- Leg de beetgare koolrabi plakken op je bord.
- Stamp de gare pompoen in het kruidige vocht tot een puree en bestrijk de koolrabi plakken met een dikke laag kruidige pompoenpuree.
- Garneer de koolrabi-pompoen gebakjes met de amandelen, de kaas schilfers en de peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment