Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraaptagliatelle
- Max. 2 Eieren
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Witte kool in stukjes gesneden
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de eieren (na los kloppen ervan) toe.
- Roerbak de eieren tot er gestolde ei korrels gevormd zijn en schep het roerei vervolgens uit de pan.
- Voeg de uisnippers en de knoflook toe aan de pan en fruit deze.
- Voeg vervolgens de witte kool stukjes en paprikablokjes samen met de peperringetjes, een snuf Italiaanse kruiden en een scheutje water toe en stoof de groenten in dit kruidige vocht tot ze beetgaar zijn.
- Voeg de koolraaptagliatelle en het roerei toe, meng dit goed, schep de tagliatelle (zodra dit warm is) op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment