Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Koolraap tagliatelle
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 15 g Mozzarella in stukjes gescheurd
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 100 g Prei in dunne reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Kook de tagliatelle 2 minuten en laat uitlekken.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook een aantal minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de prei toe en bak dit zo’n 10 minuten mee.
- Voeg de uitgelekte koolraap tagliatelle samen met de tomatensaus en de tomatenblokjes toe en roerbak dit nog een aantal minuten (tot de tomaatblokjes zacht zijn geworden).
- Schep de mozzarella stukjes door de tagliatelle, schep de tagliatelle op je bord, garneer met de basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment