Koolraap tagliatelle met spinazie, zalm en feta
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 300
g
Koolraap tagliatelle
Max. 90
g
Wilde zalmfilet
Max. 20
g
Feta light
verkruimeld
Min. 400
g
Bladspinazie
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Een snufje
Italiaanse tuinkruiden
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud
Instructies
Kook de tagliatelle 2 minuten en laat uitlekken.
Verhit de olie in een pan, fruit de knoflook, voeg de spinazie handje voor handje toe en laat dit slinken.
Voeg de zalmblokjes toe en bak deze een aantal minuten mee, tot ze gaar zijn.
Voeg de uitgelekte koolraap tagliatelle samen met de tuinkruiden toe en roer door.
Schep de feta door de tagliatelle, laat dit smelten, schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Gerelateerd