Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de tofu blokjes met de helft vd sojasaus en laat dit minimaal een half uur (liefst langer) marineren.
- Verhit de olie in een pan, voeg de gemarineerde tofu blokjes, de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en bak dit tot de tofu blokjes een kleurtje beginnen te krijgen.
- Voeg de pompoen blokjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee (tot ze zacht beginnen te worden).
- Voeg de courgette blokjes en de peultjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de koolraap tagliatelle, de resterende sojasaus en het citroensap toe en bak dit mee tot de tagliatelle gaar is.
- Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment