Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chili pepertje fijn gemalen
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Min. 150 g Champignons in kwartjes gesneden
- Min. 150 g Peultjes
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie, met het fijn gemalen pepertje, de knoflook en de sojasaus en marineer de kip stukjes minimaal 15 minuten in dit mengsel.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en kook de koolraap tagliatelle beetgaar.
- Giet de tagliatelle af en zet de slierten opzij.
- Verhit een pan, voeg de gemarineerde kip stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de champignon kwartjes en de peultjes toe en bak deze mee tot de champignons zacht zijn geworden.
- Schep de beetgare tagliatelle door het gerecht en verhit dit.
- Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer het gerecht met de bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment