Recept Afdrukken
Koolraap tagliatelle met peultjes en champignons
Koolraap tagliatelle met peultjes en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolraap tagliatelle met peultjes en champignons
Instructies
  1. Meng de olie, met het fijn gemalen pepertje, de knoflook en de sojasaus en marineer de kip stukjes minimaal 15 minuten in dit mengsel.
  2. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en kook de koolraap tagliatelle beetgaar.
  3. Giet de tagliatelle af en zet de slierten opzij.
  4. Verhit een pan, voeg de gemarineerde kip stukjes toe en bak deze rondom bruin.
  5. Voeg de champignon kwartjes en de peultjes toe en bak deze mee tot de champignons zacht zijn geworden.
  6. Schep de beetgare tagliatelle door het gerecht en verhit dit.
  7. Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer het gerecht met de bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!