Koolraap tagliatelle met paprika, kastanjechampignons en biefreepjes
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 300
g
Koolraap tagliatelle
Max. 120
g
Biefstuk
in reepjes gesneden
Max. 2
Paprika’s
in blokjes gesneden
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Min. 2
Lente-uitjes
in reepjes gesneden
Min. 100
g
Kastanjechampignons
in kwartjes gesneden
Max. 1
Rood pepertje
fijn gehakt
Kruiden
5 spice (kaneel, steranijs, peper, venkelzaad en kruidnagel), paprikapoeder en kurkuma Max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
Min. 1
handje
Peterselie
grof gehakt
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Kook de tagliatelle 2 minuten en laat uitlekken.
Verhit de olie in een pan, bestrooi de biefstuk reepjes met de kruiden en bak deze samen met de uisnippers en lente-ui reepjes rondom bruin.
Voeg de groenten toe en bak deze een aantal minuten mee, tot ze wat zachter worden.
Voeg de uitgelekte koolraap tagliatelle samen met de sojasaus toe en roer door.
Schep de tagliatelle op je bord, garneer met de peterselie en serveer!
Gerelateerd