Recept Afdrukken
Koolraap tagliatelle met paprika, kastanjechampignons en biefreepjes
Koolraap tagliatelle met paprika, kastanjechampignons en biefreepjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolraap tagliatelle met paprika, kastanjechampignons en biefreepjes
Instructies
  1. Kook de tagliatelle 2 minuten en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie in een pan, bestrooi de biefstuk reepjes met de kruiden en bak deze samen met de uisnippers en lente-ui reepjes rondom bruin.
  3. Voeg de groenten toe en bak deze een aantal minuten mee, tot ze wat zachter worden.
  4. Voeg de uitgelekte koolraap tagliatelle samen met de sojasaus toe en roer door.
  5. Schep de tagliatelle op je bord, garneer met de peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!