Recept Afdrukken
Koolraap tagliatelle met paksoi en gehakt
Koolraap tagliatelle met paksoi en gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolraap tagliatelle met paksoi en gehakt
Instructies
  1. Meng het gehakt met peper en rol balletjes van het gehakt.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de gehaktballetjes samen met de uisnippers, de peper ringetjes en de knoflook (tot de balletjes rondom bruin zijn).
  3. Voeg na een aantal minuten de paksoi toe en bak dit mee met de gehaktballen.
  4. Voeg de sojasaus toe en roer goed door.
  5. Voeg de koolraap tagliatelle toe en bak dit zo'n 5 minuten al omscheppend mee (tot de slierten beetgaar zijn geworden).
  6. Voeg een scheutje water toe, doe een deksel op de pan en laat de inhoud van de pan zo'n 5 minuten stoven.
  7. Verwijder de deksel van de pan, voeg de oesterzwam stukjes toe, roer goed door en laat de stukjes garen tot alle vocht in de pan verdampt is.
  8. Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!