Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Oesterzwammen in stukjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 200 g Koolraap tagliatelle
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari) Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het gehakt met peper en rol balletjes van het gehakt.
- Verhit de olie in een pan en bak de gehaktballetjes samen met de uisnippers, de peper ringetjes en de knoflook (tot de balletjes rondom bruin zijn).
- Voeg na een aantal minuten de paksoi toe en bak dit mee met de gehaktballen.
- Voeg de sojasaus toe en roer goed door.
- Voeg de koolraap tagliatelle toe en bak dit zo'n 5 minuten al omscheppend mee (tot de slierten beetgaar zijn geworden).
- Voeg een scheutje water toe, doe een deksel op de pan en laat de inhoud van de pan zo'n 5 minuten stoven.
- Verwijder de deksel van de pan, voeg de oesterzwam stukjes toe, roer goed door en laat de stukjes garen tot alle vocht in de pan verdampt is.
- Schep de tagliatelle op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment