Recept Afdrukken
Koolraap tagliatelle met boerenkool en shiitakes
Koolraap tagliatelle met boerenkool en shiitakes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolraap tagliatelle met boerenkool en shiitakes
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de koolraap tagliatelle beetgaar.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de shiitake stukjes en de knoflook toe en bak dit zo'n 2 minuten.
  3. Voeg de boerenkool en een klein scheutje van het kookvocht van de tagliatelle toe en laat dit al roerend slinken.
  4. Giet de tagliatelle af, meng de los geklopte eieren met een snuf peper en de fijn gemalen pepertjes en giet dit mengsel bij de nog warme tagliatelle.
  5. Roer dit op een laag pitje goed door tot het pittige eimengsel stolt en korrels begint te vormen.
  6. Schep vervolgens ook de inhoud van de andere pan door de tagliatelle en schep de tagliatelle vervolgens op je bord.
  7. Garneer met de walnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!