Recept Afdrukken
Koolraap tagliatelle met aubergine en anijs
Koolraap tagliatelle met aubergine en anijs
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Koolraap tagliatelle met aubergine en anijs
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook samen met de tomaatblokjes en de kruiden toe en vul dit aan met een scheutje water.
  2. Laat dit mengsel al roerend stoven tot een saus is ontstaan.
  3. Voeg de aubergineblokjes samen met de koolraap pasta toe aan de saus, roer dit door en laat ook deze al roerend gaar stoven.
  4. Schep de pasta op je bord, bestrooi met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!