Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren
- Max. 150 g Koolraap geraspt
- Max. 50 g Champignons fijn gehakt
- Max. 50 g Bosui fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verhit de olie in een ovenvaste pan.
- Fruit de bosui en voeg vervolgens de fijn gehakte champignons toe.
- Roerbak dit tot de champignons hun vocht beginnen te verliezen.
- Voeg de koolraaprasp toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Klop in de tussentijd de eieren los samen met peper en giet dit vervolgens over de groenten in de pan.
- Verdeel de eieren goed over de bodem van de pan en laat de bodem vd frittata op het gasfornuis stollen.
- Plaats de pan in de oven en laat aldaar de rest vd frittata gaar worden/stollen in zo'n 8-10 minuten.
Deel dit Recept
Add comment