Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 Komkommer in blokjes gesneden
- Kruiden za'atar en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rauwe zonnebloempitten
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de komkommerblokjes en de kruiden toe en roerbak dit een paar minuutjes.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat de soep op laag vuur min. 5 minuten garen.
- Doe de soep in een keukenmachine, pureer de soep en schep de soep vervolgens in een diep bord of kom.
- Garneer de soep met de zonnebloempitten, de feta, de peterselie en de citroenrasp, besprenkel de soep met citroensap en serveren maar!
Deel dit Recept
Add comment